RETOURNEREN

Retourneren, daar doen wij niet moeilijk over. Elke bestelling krijgt een DPD retourlabel meegestuurd waarmee u gratis, gemakkelijk en snel uw bestelling kunt retourneren.

RETOURVOORWAARDEN

U kan bestelde artikelen binnen 30 dagen na ontvangst (14 dagen voor afgeprijsde artikelen) gratis retourneren, echter uitsluitend indien:

  • de artikelen niet gewassen, aangepast of beschadigd zijn;
  • de artikelen zich in een toestand bevinden die overeenkomt met normaal 'pasgebruik' – zoals u in een reguliere winkel zou passen;
  • de artikelen zijn verpakt in originele verpakking;
  • de artikelen zijn voorzien van eventueel meegeleverde kleerhangers en kledinghoezen;
  • alle originele hangtags/kaartjes nog aan het artikel bevestigd zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u hulp bij het retourneren van uw bestelling, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. We helpen u graag.

GANT Klantenservice
04 268 26 49 (Ma t/m vrij 09:00u-17:30u)
customerservice.be@gant.com

RETOURPROCES

Het retourneren van uw bestelling is echt heel simpel.

DPD - Gratis
1. Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan het retourpakket.
2. Verwijder oude pakketlabels van het pakket, schrijf uw ordernummer op het DPD retourlabel en bevestig deze stevig aan de buitenzijde van het pakket.
3. Kies de dichtstbijzijnde DPD Pickup parcelshop door te gaan naar: www.dpd.co.uk/pickuplocator.
Houd het besteloverzicht voor eigen administratie en bewaar het verzendbewijs goed.

BESCHADIGDE OF ONJUISTE PRODUCTEN

Neem direct contact op met onze klantenservice als u een item hebt ontvangen wat beschadigd is of een artikel is wat u niet hebt besteld.
GANT België: customerservice.be@gant.com.
Vermeld uw ordernummer, naam, adres, telefoonnummer en alle details van de producten plus de reden voor de retour, alsmede of u het geld retour wil hebben of het artikel wenst te ruilen.

RESTITUTIE

Zodra uw teruggestuurde producten bij ons magazijn zijn gecontroleerd en geïnspecteerd, krijgt u een email met een melding van de terugbetaling. De restitutie wordt overgemaakt naar dezelfde kaart of hetzelfde account dat is gebruikt om de bestelling te plaatsen. Het duurt gewoonlijk 8 tot 10 dagen voordat een restitutie op uw afschrift verschijnt. De tijd die nodig is voordat u het bedrag op uw creditcard terugziet, is afhankelijk van de creditcardmaatschappij.

ARTIKELEN OMRUILEN

We kunnen alleen ruilingen accepteren voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat. Mocht u een heel ander item willen, raden wij u aan het huidige artikel te retourneren en dan een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste item.

RETOURNEREN IN EEN GANT STORE

Het is op het moment nog niet mogelijk online bestellingen te retourneren in één van onze winkels.

DE GANT NIEUWSBRIEF
Meld u aan en krijg 10% korting op uw eerstvolgende bestelling.