Naar hoofdinhoud springen
Campaign GANT

The
Future
of
American
Sportswear

Meer dan 70 jaar lang hebben we de Amerikaanse sportswear verder uitgedacht. Nu gaan we een stap verder. We hebben een community van nieuwsgierige creatievelingen bijeengebracht. Zij dagen onze wereld uit om méér te zijn. Want alleen helden creëren de toekomst.

Met

Wij draaien al even mee. Maar dat betekent niet dat we alleen maar achteruit kijken. Om er in de toekomst ook nog te zijn, moeten we vooruitstrevend zijn. Ons afzetten tegen conformisme. Conventies in twijfel trekken. Ons archief eer aandoen door die extra stap te zetten. Dit is niet voor de gevestigde orde of de status quo. Dit is voor rebellen. Voor helden. Voor kritische denkers. Dit is voor de toekomst van de Amerikaanse sportswear.

ACTEUR

Mathilde Warnier

De Franse Mathilde Warnier, die acteur en model is, kreeg in 2011 media-aandacht vanwege de meedogenloze takedown van een Franse comedian op live tv. Na haar opleiding tot producer werd ze ontdekt toen ze op een tv-set achter de schermen werkte, wat het begin was van haar acteercarrière.

DICHTER

Sonny Hall

De in Zuid-Londen geboren dichter Sonny Hall is mede-oprichter van onafhankelijke uitgeverij en poëzieclub Blue Beggar Books. Zijn eerste dichtbundel, The Blues Comes with Good News, kwam uit in 2019.

ACTEUR EN MUZIKANT

Eliot Sumner

Engels muzikant, acteur en muziekproducer Eliot Sumner begon op 15-jarige leeftijd liedjes te schrijven en kwam in 2010 met een debuutalbum onder de bandnaam I Blame Coco. In 2016 bracht Sumner diens solo-album Information uit.

MUZIKANT EN ACTEUR

Kelvin Bueno

Model en acteur Kelvin Bueno, geboren in Brazilië, gevestigd in Londen, is bassist en zanger van de band Outer Stella Overdrive. Zijn streven naar non-conformisme klinkt door in de lyrics die hij schrijft voor de band, waarin hij zijn unieke ervaringen deelt.

ARTIEST EN MUZIKANT

Kelsey Lu

Kelsey Lu is een klassiek geschoold cellist en polymuzikant uit Charlotte, North Carolina. Diens artistieke praktijk zweeft rond het snijvlak van visuele kunst, performance, healing, activisme en muziek. Lu heeft samengewerkt met artiesten uit verschillende disciplines, waaronder Blood Orange, Skrillex, Solange en Florence + The Machine.

MUZIKANT, IDLES

Joe Talbot

Welsh singer-songwriter Joe Talbot is zanger van de Britse rockband IDLES sinds hun ontstaan. Hun debuutalbum, Brutalism, is in 2017 met lovende kritieken ontvangen, net als hun tweede album, Joy as an Act of Resistance, uit 2018. Hun derde album, Ultra Mono, kwam uit in 2020.

Ontdek de collectie

Bekijk alles